Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Bronzérmet szerzett a légfegyveres EB-n zalaegerszegi toborzónk
2024.03.11. 08:40
Bronzéremmel tért haza a győri légfegyveres Európa-bajnokságról Tárai-Fejes Miklós törzsőrmester, aki két társával a férfi pisztolyosok csapatversenyében nyújtott kiemelkedő eredményével újabb sportsikerrel gazdagította alakulatunk hírnevét.


 

Kollégánk a negyeddöntőben 96 körös első tízes sorozata után hibátlan, 100 körös teljesítményt nyújtott. A csapat két másik tagja: Polgár János és Trájer Szabolcs zászlós, aki jelenleg végzős honvédtisztjelölt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán.

Tátrai-Fejes Miklós törzsőrmester 2012 óta válogatott sportoló. Az elmúlt években több Európa- és világbajnokságon ért el kiemelkedő eredményt. Egyéniben, 2016-ban a riói olimpiára is kvótát szerzett.

 

A bajnok sportoló 2017 óta teljesít szolgálatot zalaegerszegi toborzó irodánkban, ahol egyszerre népszerűsíti a Magyar Honvédséget, a katonai pályát és a sport fontosságát.

Alakulatunk nevében további sport- és toborzósikereket kívánunk!

MTI/Krizsán Csaba, MH KIKNYP 20. HTI. 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2