Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Elöljárói látogatás az MH KIKNYP-n
2020.09.24. 16:15 , Márton Boglárka hdgy.
Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság felépítésével és feldatrendszerével ismerkedett meg Sándor Zsolt vezérőrnagy, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság parancsnoka, aki szeptember 23-án tett látogatást a szervezetünknél.

Sándor Zsolt vezérőrnagy valamennyi, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság alárendeltségébe tartozó szervezet számára ismertette elvárásait, illetve vezérőrnagy urat informálták az alakulatok részletes tevékenységéről és aktuális feladatairól is.

Az MH KIKNYP feladatrendszere rendkívül szerteágazó: országos szintű toborzó és szociális gondoskodási tevékenységének keretén belül biztosítja a Magyar Honvédség szerződéses és tartalékos állományának folyamatos utánpótlását, vezeti a hadköteles nyilvántartást, végzi az önkéntes tartalékos rendszer fejlesztésével kapcsolatos teendőket és a honvédelmi neveléshez köthető szakmai feladatokat. Sándor tábornok parancsnokságunk vezető állományának beszámolói alapján komplex képet kapott az egyes területek működéséről, majd sor került a közeljövő legfontosabb szakmai feladatainak áttekintésére is.

Az állománygyűlést követően Szűcs Imre ezredes, parancsnok körbevezette Sándor vezérőrnagyot a parancsnokság Dózsa György úti objektumában.

 

Képek: Kollár Aliz t. hdgy. 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2