Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Tarolt Szabó Dávid őrmester Európa első Spartan Honor Race viadalán
2020.11.10. 10:51 , Kollár Aliz t. hdgy.
Európában először a Veszprém megyei Újmajorban rendeztek Spartan Honor Race viadalt, amelyre – az embert próbáló akadályok ellenére – előzetesen több mint 15 ezren jelentkeztek. Az eseményt a koronavírus járvány miatt halasztották november második hétvégéjére, a szervezésben és a lebonyolításban a Magyar Honvédség aktívan részt vett.

Parancsnokságunk toborzópontot állított fel a nagyszabású eseményen, ahol hosszú kihagyás után újra interaktív programokkal készülhettünk az érdeklődőknek. A tájékoztatáson túl a látogatók kipróbálhatták a HM Zrínyi Nonprofit Kft. új Gripen szimulátorát és a lézerlövészetet is.

A hétvége két futamában érdekelt volt Szabó Dávid őrmester, aki többszörös Spartan indulóként kellő tapasztalattal vágott neki a megmérettetésnek. A szombati Sprint futam 6,5 kilóméteres távját 34 perc alatt teljesítette toborzó kollégánk, így a dobogó második fokára állhatott fel Elite kategóriában. Vasárnap újult erővel indult el a 10 kilométeres Super futamon, ahol az Elite kategória harmadik helyezettje lett. Nagyon büszkék vagyunk rá és további indulóinkra, így Gyurik Alexandra főhadnagyra, Ferge László őrnagyra és Gyemi Tamás hadnagyra is. 

 

A Spartan Kids megmérettetésen Horváthné Halász Klára őrnagy kisfiának szurkoltunk – Horváth László Levente és barátja, Béres Ádám is katonák szeretnének lenni, ha felnőnek.

Fotók: Szöllősi Gergely hdgy.

 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2