Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Terepakadályfutó bajnok a veszprémi toborzó
2021.07.26. 14:47 , Márton Boglárka hdgy.

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság katonája, Szabó Dávid őrmester nyerte a Magyar Honvédség Terepakadályfutó Bajnokságát Szentesen, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred gyakorlóterén.

A bajnokságra 16 alakulat 97 katonája jelentkezett, köztük a veszprémi toborzóiroda őrmestere, Szabó Dávid. A mintegy 5 km-es távon elhelyezett 22 akadály leküzdése után elégedetten futhatott be a célba, hiszen a 33:20-as idejével a teljes mezőnyt maga mögé utasította. A versenyt tovább nehezítette a tűző napsütés, amelyből végig kijutott a résztvevőknek.

 

Szabó őrmester számára nem ismeretlen az akadályokkal nehezített terep, hiszen évek óta sikeres Spartan versenyző. Jelenleg kétszeres korosztályos Spartan Trifecta világbajnok és korosztályos Spartan Európa-bajnok, valamint tagja a Spartan Pro Team-nek és nagykövetként is tevékenykedik.  

A terepakadályfutó bajnokságot elmondása szerint nagyon élvezte, főként a lézerlövészetet és a minősített OCR akadályokat, amelyek igazi kihívást jelentettek számára.   

További sikereket kívánunk Őrmester Úrnak!

 

 

Fotók: Szentesi Gyors - hangos hírújság

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2