Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Honvédelmi foglalkozások az esélyegyenlőségért
2021.09.07. 12:53
Meglátogatták az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred bázisát a „Vértezd fel magad!” programban részt vevő, gyermekvédelmi szakellátásban nevelkedő fiatalok augusztus utolsó napjaiban, Nyíregyházán.
A gyermekotthonokban és nevelőszülőknél élő gyerekek munkaerőpiaci esélyeinek növelése érdekében 2020 júliusában kötött együttműködési megállapodást a Honvédelmi Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Honvédség Parancsnoksága, valamint a Honvédelmi Sportszövetség. A „Vértezd fel magad!” program létrehozásával az volt a céljuk, hogy a nehéz sorsú fiatalok érdekes és izgalmas programokon keresztül ismerjék meg a honvédelem ügyének jelentőségét, és bepillantást nyerjenek ebbe a társadalmilag elismert életpályába. 
A bázislátogatáson összesen huszonkét, 14-18 év közötti diák vett részt, akiknek a nyíregyházi toborzóiroda és a területvédelmi ezred katonái airsoft lövészetet és sportfoglalkozásokat tartottak. 

 

fotó: Kertész József szds.

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2