Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Kiemelkedő teljesítményéért kapott elismerést a toborzótiszt
2023.05.29. 16:45 , Krizbai Diána hadnagy
Kiemelkedő teljesítményéért kapott elismerést Komlósi Máté hadnagy, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) toborzótisztje a honvédelem napja alkalmából.

Komlósi Máté hadnagy a mindennapokban is szorgalommal, erején felül teljesítve, sok esetben az esti órákig dolgozik a katonai toborzás eredményessége érdekében. Nem csak az irodában, hanem a rendezvényeken is kiemelkedő elhivatottsággal szólítja meg az érdeklődőket és tájékoztatja őket a katonai szolgálatvállalási és képzési lehetőségekről. Így volt az MH Haderőmodernizációs és Transzformációs Parancsnokság és az MH Altiszti Akadémia által, a katonai pálya népszerűsítése és a toborzás elősegítése érdekében 2023. március 23-án, a Szentendrén megrendezett Helyőrségi Nyílt Napon is, ahol az MH KIKNYP munkatársai toborzó pontot működtettek a érdeklődő fiatalok részére.

Sticz László vezérőrnagy, az MH HTP parancsnoka a rendezvény helyszínen, személyesen köszönetet mondott a toborzóállomány helytállásáért. A szentendrei alakulat parancsnoka május 21., a Magyar Honvédelem Napja alkalmából emléklappal is kifejezte elismerését Komlós Máté hadnagynak a rendezvény végrehajtásában való kiemelkedő közreműködéséért. 

Szöveg: Krizbai Diána hadnagy

Fotók: Farkas Gábor hadnagy, MH HTP 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2