Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Kiemelkedő eredmények a mesterlövész kupán
2023.10.26. 15:38

Magyar és külföldi mesterlövészek között ért el kiemelkedő eredményeket a székesfehérvári Hadkiegészítő és Toborzóközpontban szolgáló Böhm Hubert szakaszvezető a kétnapos Klapka-Tactical Mesterlövészkupán.

A versenyt tizedik alkalommal, idén október 18–19. között rendezték meg Szomód Kombinált Fegyvernemi Lőtéren. Böhm szakaszvezető nem először indult el a megmérettetésen, hiszen a szervező, Debreceni Tibor zászlós, egykor kiképzője, oktatója volt az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál.

 

Böhm Hubert szakaszvezető a közelmúltban jött át alakulatunkhoz, jelenleg székesfehérvári toborzóirodánkon nyilvántartóként látja el hivatását. Ezt megelőzően viszont Tatán, mesterlövész beosztásban szolgált. Mint elmondta: a mesterlövészek számára, ha nem is kötelező, de erősen ajánlott a részvétel.

Újdonsült kollégánk továbbra is fontosnak tartja, hogy képességeit szinten tartsa, fejlessze, ebben pedig alakulatunk elöljárói is maximálisan támogatják. Nem hiába, Böhm szakaszvezető rögtön kiemelkedő eredményekkel gyarapította parancsnokságunk sportsikereit. A Military Standard kategóriában az egyéni versenyben 3. helyen végzett, míg csapatban aranyérmet szerzett. A verseny két napjának pontszámai alapján összesítettben pedig a 2. helyen zárt Böhm Hubert szakaszvezető, továbbá az úgynevezett Steel Challange versenyszámban és a civil és katonai együttes kategóriában is benne volt az első tízben.

A teljes állomány nevében gratulálunk és további sportsikereket kívánunk kollégánknak, Böhm Hubert szakaszvezetőnek!

 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2